Известие

Collapse
No announcement yet.

159 седан,размер на багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 159 седан,размер на багажника

Здравейте колеги със 159ките! Искам да ви питам един въпрос ако някой знае точно,или би могъл да провери скоро,колко е размера на капака на багажника на седанова 159ка!
    интересуват ме ;
    от ръб до ръб по широчина и дължина и напречно на капака:
    значи дължините :
    1. в предната част на багажника зад стъклото широчина от ръб до ръб;
    2. в задната част на багажника широчина от ръб до ръб;
    3. надлъжно на капака от ръбчето на стъклото,до задния край на капака и на колата колко е дължината.

Имам един спойлер за продаване,подобен на големия спойлер за 156,но идва по широк леко, но тук в Кюстендил няма на коя 159ка да го премеря дали става изобщо.Ще съм ви много благодарен ако някой отдели няколко минутки за да ми помогне.
    Мерси предварително и само газ до дупка на красивите италианки!

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

а кой знае,някой ден като се видим и ми напомни,помогналия ще бъде почерпен с хубава бира
    [SIGPIC]

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 17:50.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      А не е ли още по-добре да сравниш размерите на задния спойлер, който имаш за продаване, с тези на фабрично изработени задни спойлери за Алфа Ромео 159 седан? Изпращам ти такъв линк, където на някои от моделите са дадени и основните им размери: http://www.bodykits.com/Alfa-Romeo/1...Wings/Spoilers. Дадени са и цени, така че можеш да се ориентираш донякъде и за парите, които можеш да вземеш за твоя спойлер.
      Значи моя отзад е 118 см,в предната част е 122(леко отворен) и е дълъг 46 см. това са размерите дето пасват на багажника,и с по един пръст излиза над калниците.....никъде не видях размери обаче тук...
      [SIGPIC]

Comment

Working...
      X